“Në kuadër të Tetorit – Muaj Ndërkombëtar i luftës kundër Kancerit të Gjirit, FR-BDI Dibër, organizoi shpërndarjen e broshurave si simbol i vetëdijësimit të grave, motrave dhe nënave tona në kuadër të këtij aktiviteti u organizua edhe tribunë me temë “Diagnostifikimi i hershëm shpëtojmë jetë, bashkë, ia dalim. – shprehen nga Forumi Rinor i BDI-së dega Dibër.