Foshnja e parë e lindur për vitin 2019 në Tetovë është djalë, i cili është emëruar Anik.

Ai ka lindur në orën 00:45 me peshë prej 3.2 kilogram dhe gjatësi 50 centimetra.

Komuna e Tetovës edhe këtë vit ka ndarë shpërblim për prindërit e foshnjës, në vlerë prej 40 mijë denarëve.
Theksojmë se edhe në Shkup foshnja e parë ishte djalë, i cili lindi një minutë pas mesnate.