Faqja e “ottomanarchive” (arkivat osmane), në Instagram, ka publikuar një foto të përfaqësuesve të batalionit shqiptar të Perandorisë Osmane në Stamboll.

Pamja daton në vitin 1890. Aty duken 6 burra, me veshje ushtarake. Njëri prej tyre mban flamurin përfaqësues të batalionit dhe pesë të tjerët, pushkët me bajonetë.