Në hyrje të Velesit sot një automjet policor “Yeti” doli jashtë rrugës. Trafiku në këtë pjesë të rrugës zhvillohet me një ritëm më të ngadaltë për shkak të përpjekjeve për të hequr automjetin e policisë nga hendeku.

Artikulli paraprakSchausberger: Të gjithë në BE ta mbështesin Maqedoninë!
Artikulli tjetërMitchell: SHBA-ja dhe BE-ja duan reformimin e Ballkanit