Gati 20 orë pas tragjedisë më të madhe në vendin tonë, ku një autobus me udhëtar që ishte nisur nga Shkupi në drejtim të Gostivarit ka humbur kontrollin dhe për pasojë kanë humbur jetën 14 persona dhe 7 ndodhen në gjendje të rëndë, sot një ditë pas aksidentit ju tregojmë gjendjen në të cilën është transformuar autobusi pas rrokullisjes për dhjetëra metra duke përfunduar në një arë në fshatin Llaskarcë.