Fotosesioni i fundit i këngëtares Tuna si duket është frymëzuar nga situata pandemike në botë.

E veshur në të bardha që na kujton shkencëtarët, në imazhin e parë të ndarë në Instagram ndër të tjera shihen një injeksion dhe doreza.

Në postimin që ajo ka ndarë fotografitë, këngëtarja shkruan, “Jeta e shkencëtarëve në laborator.”

https://www.instagram.com/p/B96u_TflpQc/?utm_source=ig_embed