Të publikosh në rrjetet sociale dhe të kërkosh privatësi, është më e pakta irracionale! Ndonëse ne mendojmë se kërkime, foto, statuse etj., për të cilat jemi penduar mund t’i fshijmë, një gjë duhet ta dini, gjurmët në Internet nuk humbasin kurrë.

Instagram, Snapchat, Facebook apo edhe shumë të tjera na marrin një pjesë shumë të vyer të kohës sonë por duhet të mendoheni dy herë para se të postoni foto të cilat është e rrezikshme të shfaqen në rrjetet sociale.

Ja cfarë nuk duhet të postoni:

1-Fotot nudo.

2-Setin fotografik erotik në dhomën e gjumit ose në tualet.

3-Veten tuaj vetëm me të brendshme.

4-Veten me rrobabanjo.

5-Fotot tuaja ku dukeni duke u harbuar në party, të dehur dhe mbi tavolina.

6-Duke marrë drogëra të ndryshme.

7-Duke treguar sjellje të keqe ndaj seksit të kundërt.

8-Foto tuaja duke u puthur.

9-Foto tuaja ku tregoni se keni lënë shkollën ose keni gënjyer punëdhënësin apo prindërit.

10- Foto me çdolloj arme.

11- Foto ku jeni përfshirë në një aktivitet ilegal.

12-Foto nga jeta juaj private.

13-Foto të fëmijëve të tjerë që nuk i njihni fare.

14-Foto me konotacion hakmarrjeje.

15-Foto që tregojnë gjendjen tuaj depresive.