Kombëtarja e Francës ka zbuluar listën zyrtare për dy ndeshjet e nëntorit.
E ndeshja e fundit për këto kualifikime do të jetë ajo ndaj Shqipërisë.

Në këtë listë tashmë diferencën e bën i rikthyeri Kylian Mbappe, i cili kishte munguar në ndeshjen e parë të luajtur në Parisë, në mes të Francës dhe Shqipërisë.

Mbappe pritet të jetë rreziku kryesor i Shqipërisë në debutim në tapetin e “Arenës Kombëtare”.