Fshati Bojanë ka siguruar një mini kombi që u shërben qytetareve ‘Makiato dhe Ekspresso’ ne kohen kur të gjithë jemi në një kohe te vështirë te Koronavirusit dhe se gjithë kafenetë dhe restorantet janë të mbyllura kjo mbetet një opsion i mirë dhe shembullor.

Faqja kryesore e fshatit shkruan:

CAFFE KOMBI në rrugët e Bojanës

Exspreso dhe Makiato mobile mund të gjeni në rrugën kryesore të Bojanës.

#CaffeKombi