Presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), Fadil Vokrri ka vdekur.

Legjenda e futbollit kosovar ishte dërguar sot me urgjencë në spital pas një komplikimi shëndetsor.

Kurse, nuk vonoi gjatë dhe erdhi lajmi për vdekjen e tij.

Vokrri ishte 58 vjeç.