Gabimet të cilat i bëjnë vrapuesit e rinj

Vrapimi është një metodë shumë e mirë për të qenë në top formë dhe këtë mund ta bëjnë të gjithë.

Ju nuk keni nevojë të shkoni në palestra të shtrenjta apo të paguani trajner personal, por duhet të filloni të vraponi vetëm në ambientet më të mira ku i keni në qytetin tuaj.

Nëse ju filloni vrapimin për herë të parë duhet t’i keni parasysh disa këshilla që do ju shërbejnë që të keni më të lehtë këtë aktivitet fizik.

Nuk duhet të vraponi tërë ditën por ju duhet të vraponi çdo ditë në orar të caktuar nga një orë.
Po ashtu ju duhet të visheni mirë me atlete komode dhe rroba të përshtatshme për vrapim.