Sot të mbjellësh dhe të gjelbërosh natyrën është nevoja më e madhe e shëndetit të njeriut dhe parim mbi të cilin duhet të ndërtojmë ardhmërinë e shëndoshë të brezave të ardhshëm.

Duke e pasur parasysh këtë, Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu bashkë me shumë qytetarë filloi aksionin e mbjelljes së 400 drunjve të llojit të Blirit nga parku në rrugën Kemal Sejfulla. Me këtë rast kreu i Çairit Ganiu deklaroi: “Do të ndihemi shumë krenarë si qytetarë kur pas disa vitesh do të kalojmë në këto pjesë të komunës dhe do të shohim frytin e aksionit që kemi filluar.”

Kryetarit Visar Ganiu në aksionin e inicuar iu bashkangjitën edhe figura e shquar e futbollit vendor dhe e K.F. Shkupi Nexhmedin Memedi, kryetari i Këshillit Komunal Zahir Bekteshi dhe këshilltari i Qytetit të Shkupit Besnik Ajeti. Aksioni do të vazhdojë edhe gjatë javëve në vijim në më shumë pjesë të komunës, kryesisht parqe dhe oborre të shkollave.

Artikulli paraprakCipras: Jemi krenar me Marrëveshjen e Prespës
Artikulli tjetërMeghan Markle nuk dëshiron që njerëzit ta duan atë