Pas erës së fortë e cila mbrëmë shkaktoi disa dëme në terren, sot bashkë me drejtorin e Ndërrmarjes Publike “Parqe dhe Gjelbërime”, Ardian Muça vizituam më shumë lokacione ku mundë të ket pasur qoftë edhe ndonjë dëm minimal të shkaktuar.

 

Gjithmonë prioritet kanë çerdhet dhe shkollat të cilat gravitojnë në komunën tonë. Për të vijuar tutje çdo kund tjetër ku ka nevojë për menjanimin e rrezikut.🌬

Të dy institucionet, qëndrojmë në gadishmëri absolute në çdo kohë për çdo nevojë dhe ndërhyrje eventuale!

Image may contain: 2 people, people standing and outdoor
Image may contain: one or more people, people standing, tree and outdoor
Image may contain: one or more people, people standing, tree, sky and outdoor
Image may contain: one or more people, tree and outdoor