Me rastin e fillimit të fillimit të vitit të ri shkollor 2018/2019, Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu dhe Ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi do të vizitojnë Shkollën Fillore “Imri Elezi” nga ku do t’ju urojnë nxënësve të klasës së parë fillim të mbarë në rrugën e dijes.