Drejtori i ndërmarrjes Parqe dhe gjelbrime Ardijan Muça dhe kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu gjatë mbrëmjes kanë dalë në teren për të parë punimet e punëtorëve të kësaj ndërmarrje  dhe atyre komunal të cilët kanë pastruar rrugët me qëllim që qytetarët gjatë ditës së sotme të kenë rrugë të pastërta dhe të kalueshme .

Muça mes tjerash në faqen e tij zyrtare në Facebook ka shkruar

Momentalisht jemi në teren, me qëllim që temperaturat e ftohta 🌨 të mëngjesit të na gjejn të përgaditur ☺
Po mobilizohemi për ti pastruar korsit 🛤 e parqeve si në Parkun e Qytetit 🏞 ashtu edhe në parqet tjera si në Qendër, Karposh, Aerodrom, Çair…
Terenit në Çair iu bashkangjit edhe personalisht vet kryetari i komunes z.Visar Ganiu