Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu përmes fotografive sjell
 pamjet e shtyllave ndriçuese dhe llampave , të shkatërruara dhe dëmtura në oborrin e Sh.F. “Adem Jashari ” në Çair.
Ganiu thotë se veprimet e tilla, nuk i bëjnë mirë as individit as lagjes e as rrethit ku jetojmë, ato duhet dënuar dhe mos përsëriten më asnjëherë.
‘Qytetarët ne duam ti kemi partner në ngritjen e standardit jetësorë dhe jo e kundërta.
VALLË KUJT I SHËRBEJNË KËTO VEPRIME?????
Të bëhemi qytetarë të ndërgjegjshëm dhe ta ruajm shtëpinë tonë’-thotë Ganiu