Ashtu siç edhe kemi premtuar, po vazhdon vendosja e lojërave për fëmijë në më tepër lagje të Çairit.

Sot në lagjen “Gazi Babë”, nesër në lokacionin e radhës.🎡👭🎠👫

Jetë me standarde, fëmijë të lumtur kjo është intenca dhe gjuha jonë e veprimit.” – thotë Ganiu