“Ardhmëria jonë e shëndoshë m’varet nga përkujdesi ynë ndaj natyrës. Drunjtë janë mburoja më e mirë e ajrit të pastër dhe shëndetit tonë, prandaj po kujdesemi që të shtojmë në vazhdimësi numrin e tyre.

Për këtë arsye, ju njoftoj se nga dita e nesërme fillojmë aksionin njëjavor të mbjelljes së 400 drunjve të llojit të Blirit në të gjitha parqet e komunës dhe oborret e shkollave tona fillore.” – thotë Ganiu

Komuna e Çairit me aksion për mbjelljen e 400 drunjve të llojit të Blirit në territorin e sajArdhmëria jonë e…

Publiée par Visar Ganiu – Faqja zyrtare sur Jeudi 31 octobre 2019

Artikulli paraprakNgritet aktakuzë kundër 11 personave, mes tyre edhe Stevçe Jakimovski
Artikulli tjetërTimonie: Liderët e BE-së ndryshojnë rregullat e lojës, nga ju varet që t’i sillni ligjet kundër korrupsionit