“Komuna e Çairit do të ndërmerr masat e nevojshme për rregullimin e urës në afërsi të Shkollës Fillore “Kongresi i Manastirit” me mbulimin e pjesëve anësore të saj.

Arsyeja që imponon nevojën e intervenimit është mbrojtja e pjesëmarrësve në komunikacion nga hudhja e objekteve të forta nga ura dhe siguria e fëmijëve që për çdo ditë qarkullojnë në këtë urë.” – thotë Ganiu

Për më shumë ndiq linkun:

Komuna e Çairit do të ndërmerr masat e nevojshme për rregullimin e urës në afërsi të Shkollës Fillore "Kongresi i…

Publiée par Visar Ganiu – Faqja zyrtare sur Mercredi 30 octobre 2019

Artikulli paraprakVendosen kosha të rinj për mbetje në Komunën e Sarajit dhe në qendrën për sport dhe rekreacion “Matkë”
Artikulli tjetërGreta Thunberg refuzon shpërblimin monetar: “Lëvizjes klimatike nuk i duhen çmime”