Kryetari i Komuës së Çairit Visar Ganiu thotë se me kërkesë të banorëve si dhe në bazë të premtimit brenda Kontratës së nënshkruar me qytetarët e Çairit , po krijohen vende të reja parkimi. Një parking me sipërfaqe prej 550 m2 , u krijua në lagjen Çair respektivisht rr. “Resenska” , me çka banorëve të kësaj lagje i’u mundësua kapacitet më i madh për parkimin e veturave.

Një parking me sipërfaqe prej 550 m2 , u krijua në lagjen Çair respektivisht rr. “Resenska” , me çka banorëve të kësaj lagje i’u mundësua kapacitet më i madh për parkimin e veturave.” – thotë Ganiu

Krijojmë vende të reja parkimi Me kërkesë të banorëve si dhe në bazë të premtimit tonë të cilin e gjeni brenda…

Publiée par Visar Ganiu – Faqja zyrtare sur Vendredi 15 mai 2020