“Mali i Gazi Babës lokacioni i radhës për mbjelljen e drunjve

Me dëshirën e madhe për të kontribuar në gjelbërimin e natyrës, aksionit të Komunës së Çairit për mbjelljen e drunjve kësaj rradhe në lagjen e Gazi Babës iu bashkangjitën drejtori i Fondit Pensional Shaip Zeneli, zëvendës drejtori i Agjencisë për përkrahje finansiare në bujqësi Abdulselam Selami dhe udhëheqësi i njësisë të Kryqit të Kuq në Çair, të shoqëruar dhe të përkrahur nga qytetarë të kësaj zone.” – thotë Ganiu

Mali i Gazi Babës lokacioni i radhës për mbjelljen e drunjveMe dëshirën e madhe për të kontribuar në gjelbërimin e…

Publiée par Visar Ganiu – Faqja zyrtare sur Jeudi 7 novembre 2019