“Me kënaqësi mirëprita boksierët e Klubit të Boksit “Çair” dhe udhëheqësinë e klubit të kryesuar nga z. Faton Salihu, për ti përgëzuar për suksesin e arritur pas shpalljes kampion shtetëror në garën ekipore të Kampionatit Shtetëror të Boksit.

Në vazhdimësi përkrahim potencialin sportiv të të rinjve tanë në të gjitha klubet sportive duke stimuluar sukseset e tyre. Sukseset e sportistëve tanë janë krenaria jonë dhe bashkë duhet të kontribuojmë për arritjen e tyre.” – thotë Ganiu

Me kënaqësi mirëprita boksierët e Klubit të Boksit "Çair" dhe udhëheqësinë e klubit të kryesuar nga z. Faton Salihu, për…

Publiée par Visar Ganiu – Faqja zyrtare sur Mardi 22 octobre 2019