“Pas rregullimit të infrastukturës nëntokësore – rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit në rrugën Dizhon nr. 7, realizojmë edhe premtimin e dhënë për asfaltimin e saj të tërësishëm.” – thotë Ganiu

Pas rregullimit të infrastukturës nëntokësore – rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit në rrugën Dizhon nr. 7,…

Publiée par Visar Ganiu – Faqja zyrtare sur Lundi 9 décembre 2019