Në lagjen Fushë Topanë të komunës së Çairit sot filloi  asfaltimi i pjesëve të dëmtuara , respektivisht në rrugën “Metodija Mitevski”- bën të ditur kryetari i komunës Visar Ganiu.

Kushtet klimatike na detyruan të ndërpresim dinamikën e punës dhe nga dita e hënë do të vazhdojmë me procesi e filluar për përmirësimin e infrastrukturës rrugore në këtë rrugë dhe rrugë tjera të kësaj zone të komunës.” – thotë Ganiu

Nga terreni i punës në rrugën "Metodija Mitevski" në lagjen Fushë Topanë ku sot filluam asfaltimin e pjesëve të dëmtuara…

Publiée par Visar Ganiu – Faqja zyrtare sur Samedi 20 juin 2020