Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu me ka uruar Ditën e Zjarrëfikësve. Në postimin e tij në fejsbuk, Ganiu falenderon zjarëfikësit për punën plot përkushtim dhe sakrificë, në shërbim të qyetetit dhe qyetetarëve, gjithmonë!
Ja postimi i tij i plotë:

Të nderuar pjestarë të ekipeve zjarrëfikëse, më lejoni në emrin tim dhe në emër të qytetarëve të Çairit, të ju uroj Ditën e Zjarrëfikësve, pra ditën tuaj.
Duke ju uruar, dua të ju faleminderoj për punën plot përkushtim dhe sakrificë të cilën e bëni në shërbim të qyetetit dhe qyetetarëve, gjithmonë!
Me plot bindje ju them se, Ju jeni heronjtë tanë dhe jeni hallkë e rëndësishme e jetës së sigurtë të cilën po përpiqemi bashkë ta garantojmë!

Urime,
Visar Ganiu-Kryetar i Komunës së Çairit

Të nderuar pjestarë të ekipeve zjarrëfikëse, më lejoni në emrin tim dhe në emër të qytetarëve të Çairit, të ju uroj…

Publiée par Visar Ganiu – Faqja zyrtare sur Mercredi 20 mai 2020