Kryetari i komunës së Çairit ,Visr Ganiu njofton se gjatë ditës së sotme janë dezinfektuar edhe kopshtet për fëmijë, gjithsej 3 objekte të kopshit “Fidani” dhe 2 objekte të kopshtit “Borëbardha” në Çair .👫👬👭
Kujdesi, pastërtia dhe vetëdija janë pikërisht ato të cilat ndihmojnë gjendjen për momentin, për të mirën tonë si atë personale poashtu edhe atë publike.🏫-thotë Ganiu.

#Bëjkujdes😷
#Mbajpastërti🚿🧼