Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu pushimin po e shijon ndryshe nga koleget e saja, të cilat po postojnë fotografi nga bregdete të ndryshme.

Ganja s’po i harron traditat e vjetra. Ajo ka mbledhur bijat dhe ka ‘çarosur’ të njëjtat me çaj rusi dhe kikirika.

“Kur mblidhen bijat zbukurohet shtëpia”, ka shkruar Musliu në “Facebook”.