“Tërmetet në Shqipëri na kanë trazuar të gjithëve. Përveç që lutemi për mirëqenien e bashkëkombasve tanë matanë, jemi duke u angazhuar që – në kuadër të mundësive që kemi në dispozicion në Qeverinë e RMV-së – të japim ndihmesën tonë institucionale për këto dëme të shkaktuara.

Urojmë që këto dridhje të tokës të pushojnë dhe lutemi që Zoti të jetë me Shqipërinë!”, ka theksuar Afrim Gashi, kryetar i “Alternativa”.