Pastaj kërkon nga gazetari vetëm t’a shpjegojë idenë derisa e pyet :Ku e kisha idenë se harrova?! Pra Gashi harron se ideja ishte te formimi i qeverisë dhe numrat.

Afrim Gashi shkon edhe më tej kur thotë se pa juve dhe bashkë me juve do t’a bëjmë fitoren e madhe.Gazetari e pyet nëse e ka thënë këtë gjatë fushatës,e demanton por më pas incizimet e nxjerrin komplet “out”.

Kjo gafë nuk ka asnjë kuptim logjik ,aq më tepër kur këtë e thotë një lider politik i dezorientuar tërësisht .