Kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, ka shkruar se partia e tij po realizon qëllimet për të cilat u bë pjesë e shumicës parlamentare dhe Qeverisë.

“Ashtu siç u kishim premtuar, se po bëhemi pjesë e qeverisë për të hapur rrugën e anëtarësimit në NATO, ju njoftoj se sonte e realizuam një pjesë të këtij detyrimi. Sonte u hap rruga e ndryshimeve kushtetuese. Urime të gjithëve!”, ka shkruar Afrim Gashi, kryetar i Lëvizjes Lëvizjes BESA.