Afera e fundit “Reket” që tronditi vendin do të zhvillohet në dimensione të reja, gjithmonë duke u bazuar sipas paralajmërimeve të gazetarit Branko Gerosk, I cili me një sere shkrimesh për “KIKI-n” dhe “FRIKI-n” e hapi një dilemë të madhe që përfundoi me dorëheqjen e të parës së PSP-së dhe disa persona të tjerë.

Ai për të hënën ka paralajmëruar se përfundimisht do ti zbulojë emrat e Kiki dhe Frikit për të cilët mendohet se janë politikanë nga radhët e LSDM-së.

Gjithashtu janë paralajmëruar edhe bomba të reja për aktorë të tjerë të përfshirë nga qeveria, që I bie se rasti “Reket” do të zgjerohet edhe më tej.