Këngëtari qysh se në hyrjen e tij në skenën muzikore njihet me flokët e tij të gjata.

Megjithatë, ai kësaj radhe është paraqitur më ndryshe.

Përmes një imazhi që ka publikuar në profilin e tij në Instagram, ai duket më ndryshe.

Gena shihet se ka kapur gjysmën e flokëve të tij dhe ka ndryshuar paksa dukjen.

Ndryshe, këngëtari i njohur shqiptar me këtë paraqitje është shfaqur edhe në videoklipin e fundit të publikuar një javë më parë në bashkëpunim me Endri Stefin.