Është publikuar bashkëpunimi i paralajmëruar mes Genc Prelvukajt dhe Aurela Gaçes.

Kënga quhet “Adrenalinë” dhe është e shoqëruar me videoklip veror.

Gjithçka është realizuar nga reperi teksa të dy kanë premtuar ‘zjarr’ pas kësaj kënge dhe e tillë qenka.

Kërceni teksa dëgjoni tingujt ritmik të këtij super-bashkëpunimi.