Analisti dhe botuesi i portalit “Plusinfo”, Branko Gerovski ka shkruar se tashmë është e njohur se kryeministri Zoran Zaev po dëshmohet për qëndrimet e tij shpesh të ndryshuara.
“Tanimë sikur jemi mësuar me ndryshimet e shpeshta të qëndrimeve të shokut Zoran Zaev. Në parim, unë nuk ia zë për të madhe.

Jo edhe shumë. E njoha si opozitar dhe që atëherë kam kuptuar se përkundër shprehjes së tij së shumëfolur “fjala është fjalë”, ai megjithatë nuk është politikan i formatit që do të kuptojë se çfarë ka dashur të thotë Çerçilli kur ka thënë se qëndrimi është punë e vogël që bën dallime të mëdha…”, ka shkruar Gerovski ndër të tjera në kolumnën e tij.

Artikulli paraprakMjekja me mbulesë në sallë të Bujar Osmanit
Artikulli tjetërSMS i Gruevskit për rastin “Monstra”: Po i bie që “shiptarkat” mund të ruajnë edhe tanke në shtëpi, a policia nuk u mundet t’u bëjë asgjë!