Gili e ka publikuar këngën e saj të re.
Këngëtarja e njohur shqipare, Gili, e ka publikuar projektin e saj më të ri muzikor.

“Qika jem” titullohet kënga e saj më e re në të cilën Gili i këndon vajzës që nuk e pati kurrë. Këngëtarja është nënë e djemve të cilët i ka me bashkëshortin e saj Ilir Beranin.
Kujtojmë se Gili ndër vite ka arritur ta ruajë origjinalitetin dhe të jetë ndër këngëtaret e preferuara në skenë.