Gjashtë deputetë të VMRO-DPMNE-së janë në bisedime për të përkrahur ndryshimet kushtetuese, ka raportuar Telma. Sipas burimeve të këtij mediumi, nënkryetari i LSDM-së Zekiri ka pohuar se po negociojet me të gjithë deputetët e kësaj partie, përveç me Nikolla Gruevskin.

Afatet kohore janë të shkurta dhe Zaev duhet të vendosë brenda 7-8 ditësh nëse do të shkohet në zgjedhje të parakohshme parlamentare.