Prokuroria Themelore Publike njofton se kanë kryer inspektime në Karposh të Shkupit, ku para një ndërtese është gjetur trupi i pajetë i një 38 vjeçari.

Në mënyrë që të zbardhet plotësisht rasti dhe të përcaktohen shkaqet e vdekjes, prokurori publik ka lëshuar urdhër për autopsi të trupit të pajetë dhe urdhër për kontroll të banesës dhe makinës së personit të vdekur.