Ish kreu i Kuvendit, Talat Xhaferi, në një linjë të drejtëpërdrejtë në Click Plus, ka folur për shpalljen e gjendjes së krizës dhe lirinë e lëvizjes së qytetarëve në këto kushte.

Xhaferi ka thënë se qytetarët duhet t’i respektojnë masat e autoriteteve dhe se gjithsecili të mendoj së pari për vetveten, familjen dhe shoqërinë.

Xhaferi u ka uruar shërim të gjithë të prekurve duke veçuar mjekët nga Dibra.

A duhet të lëvizin qyetarët lirshëm pas gjendjes së jashtëzakonshme, përgjigjet Talat Xhaferri në #ClickPlus

Publiée par TV21 sur Mercredi 18 mars 2020