Njerëzit gjithmonë kanë qenë të intriguar nga ajo që do të bëhej nga Toka do ndalonte apo nëse do të ndodhte diçka katastrofike.

Dhe kjo është ndoshta arsyeja pse Hollywood bën shumë filma për fundin e botës.

Image

Gjithçka do të fluturonte

Image

Do kishte dallgë gjigante që do përmbysnin gjithçka

Image

I gjithë uji do të përqëndrohej në 2 oqeane dhe do formohej një kontinent i ri

Image

Shpërthimet vullkanike, uragane, dhe tërmetet do të fillonin.

Image

Toka do të transformohej nga një gjeoid në një sferë.

Image

Një hemisferë do të nxehej si një shkretëtirë ndërsa tjetra do të ishte e ftohtë si Antarktik.

Image

Fusha magnetike që mbron Tokën nga rrezatimi i rrezikshëm kozmik do të zhdukej.

Image

Nëse njerëzit do mbijetonin, do të ishte vetëm në kufirin e nxehtësisë dhe të ftohtit.

Image

Hëna përfundimisht do të binte mbi Tokë, por kjo nuk do të ishte së shpejti.

Image