Njerëzit e suksesshëm zakonisht kanë një javë të ngjeshur por vikendin e kanë të lirë ku zakonisht kanë plane të ndryshme për të shfrytëzuar fundjavën.

Në një artikull të bërë nga një portal britanikë, ata sjellin gjërat që zakonisht njerëzit e suksesshëm bëjnë gjatë vikendeve.

Në listën e përgatitur hyjnë gjëra si bërja e ushtrimeve, vullnetarizmi, meditimi, dalja në natyrë etj.
Por sipas portalit ka persona të suksesshëm që preferojnë të relaksohen në shtëpi dhe të shikojnë në televizorë edhe ata që përkundër që janë në pushim përgatiten për punë në javën e ardhshme.