Disa njerëz pëlqejnë borën pasi ajo ndryshon të gjitha ngjyrat tjera dhe i bënë ato në një ngjyrë të njëjtë.
Por disa të tjerë nuk e pëlqejnë atë për shkak se temperaturat janë të ulëta.

E për ata që vendosin të rrinë brenda më shumë këtë dimër duhet të kenë disa gjëra parasysh të cilat ju nevojiten.
Pizhame festive do ju shërbejnë shumë pasi janë të ngrohta si për brenda ashtu edhe për jashtë me pamjen e tyre.

Nëse do të jesh në shtrat gjatë gjithë dimrit, duhet disa çorapë të mira për t’i mbajtur këmbët e ngrohta.
Po ashtu ju duhet një batanije super e zezë e thurur me lesh që do të ju mbaj të ngrohtë gjatë tërë kohës.