Schalke ka vendosur t’i kthejë lojtarët në stërvitje, pasi kalimit prej dy javësh në karantinë.

Ata kanë bërë stërviten e tyre të parë, në qendrën stërvitore të klubit.

Shkaku i pandemisë së koronavirusit, lojtarët janë stërvitur në grupe të ndara për të mbajtur distancën me njëri-tjetrin.

Stërvitja u bë në një hapësirë të madhe, kështu skenat ishin pak joreale dhe mërzitëse.

Ata dribluan mes shufrave stërvitore, dhe më pas vrapuan në hapësira të kufizuara.