Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit lidhur me masën për mosmbajtjen e maskës janë regjistruar 578 kundërvajtje.

Ministria e Punëve të Brendshme apelon deri tek qytetarët që t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjella nga Qeveria me qëllim të përballjes me Covid-19.