Në ditët e fundit, Ministria e Brendshme ka kryer kontrolle të intensifikuara në komunikacion në seksionin Shkup-Ohër-Shën Naum, ndërsa gjatë ditës së djeshme (10.04) janë gjobitur 330 shoferë për tejkalim të shpejtësisë.

Në këtë mënyrë, 21 shoferë vozitën me deri në 70 kilometra në orë mbi kufirin e shpejtësisë.

Ndërsa 124 me një shpejtësi prej mbi 50 kilometra në orë mbi kufirin e shpejtësisë.

Kontrollet e intensifikuara vazhdojnë sot dhe në ditët në vijim, ndërsa është e qartë se ka një rënie të numrit të aksidenteve të trafikut në periudhën kur zbatohen këto kontrolle.

Artikulli paraprakZgjedhjet e 25 prillit, kryesuesja e vëzhguesve të ODIHR takohet me Ramën
Artikulli tjetërShpërthimi i fuqishëm/ Hiri vullkanik mbulon rrugët, qyteti kthehet në “fantazmë”