Gjykimi për ish ministren e brendshme Gordana Jankulloska për furnizimin e mercedesit luksoz është shtyrë për 29 gusht, pasi të përfundojë pushimi vjetor.

Mëngjesin e sotëm ajo u desh të paraqitet në seancë, por shkaku i gjendjes së saj seanca u anulua. Jankulloska dje ka lindur dhe në botë ka sjell djalë që ka marrë emrin Petar.

Ish ministrja gjykohet në procedurë veçmas për lëndën “Tanku” pasi ka pasur shtatzëni të rrezikshme.