Gold AG ka publikuar këngën e tij të radhës, e cila është një këngë me motive patriotike.

Kënga quhet “Zani i Koshares” dhe është një bashkëpunim i reperit me këngëtarin Ymer Bajrami shkruan .

Kënga i kushtohet heronjëve të Kosovës Agim Ramadanit dhe Sali Qekut.

Gold AG tashmë numëron disa këngë që ia ka kushtuar atyre që dhanë më të shtrenjtën jetë për lirinë dhe vendin tonë.

evn