Gold Ag është nga këngëtarët më të pëlqyer në estradë.

Gold Ag edhe pse ka një bazë të kritikuesve, këngëtari ka pas vete edhe një numër mjaft të madh të fansave që e mbështesin atë,.

Dhe kjo e shtynë artistin që të sjellë këngë të reja për adhuruesit e muzikës së tij.

Gold pak momente më parë ka publikuar një foto në instastory ku shohim atë me një mikrofon në dorë të cilin e cilëson si armën e tij.

“Arma jem mikrofon e ka atë emër, fjalët që i qet goja qëndisen me zemër” shkruan Gold Ag në postimin e bërë.