Ish guvernatori i Bankës Popullore, Petar Goshev në një bisedë për “Prizma2, adresoi kritika të ashpra Qeverisë, e cila sipas tij është dashur të jetë më shumë e përgatitur për zgjidhjen e kontestit për emrin.

“Atë ajo e ka ditur ose duhej ta dinte më para. Duke pritur 11 vite në opozitë, duhej të startonte me përgatitje më të mirë, edhe programore por edhe kadrovike. Dy vite, megjithatë nuk janë pak për qytetarët që të shohin nëse anija po lundron në drejtim të shtetit të së drejtës, tolerancë zero ndaj korupsionit, dhe gjithçka që i premtuan në zgjedhje”, potencon Goshev.