Dje mbrëma rreth orës 21 e 45 minuta, në fshatin Banjicë e Poshtme e Gostivarit, është privuar nga liria 40-vjeçari R.J. nga Gostivari, tek i cili është gjetur marihuanë dhe për shkak të dyshimit për ,, Prodhimit ilegal dhe lëshimit në përdorim të drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekusorëve,, i njëjti është mbajtur në Stacionin policorë Gostivar, për procedurë të mëtutjeshme. /TS/