Ka filluar koncerti në mbështetje të integrimeve euro – atlantike të Maqedonisë në qytetin e Gostivarit, raporton Flaka.

Organizimi vjen nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë, kurse krahas qytetarëve të pranishëm ndodhen edhe zyrtarë të lartë qeveritar.

Në sheshin e qytetin në Gostivar ndodhet edhe ministri i Kulturës, Asaf Ademi dhe zv.ministrja e Financave, zonj. Shiret Elezi.

Artikulli paraprakXholev: Obstruksionet me AKMIS ishin të mëdha gjatë kohës së qeverisë së kaluar
Artikulli tjetërFilipçe nga festa në Ohër: Ky është moment historik!